Zweethut


 Zweethut ceremonie op Ann’s Hoeve
Gemengd, Rainbow Lodge   (Voor TEMASCAL scrol naar onderen)

Een zweethut ceremonie is een ceremonie om fysiek en energetisch te reinigen. Van oudsher wordt de zweethut ceremonie al gedaan en bestaan er ook verschillende tradities. Wij volgen geen vaste traditie op. Wij vinden het belangrijk om vanuit ons hart te werken en is iedereen zeer welkom bij ons in de hut. Tijdens de ceremonie werken we en hebben we respect voor de elementen en elkaar.

Met de zweethut ceremonie ga je onderzoeken in welke thema je iets wilt loslaten. Dit kan te maken hebben met het werk, je gezin of een andere situatie. Na het in kaart brengen van je intenties geven we deze mee aan de stenen in de stenenceremonie en aan het vuur in de vuurceremonie. Het vuur laat dat in ons transformeren en geeft ons ruimte om te kunnen groeien. In de hut delen de stenen hun wijsheid over jouw intentie en thema.

Je bent welkom vanaf 9:00. Dit is de ruimte waarin je mag aankomen, mag landen en kan je even genieten van een heerlijk kopje kruidenthee. Om 9:30 starten we de ceremonie en maken wij een mooie reis samen, maar ook individueel in onszelf.
We sluiten de dag af met een gezamenlijk potluck en streven naar een eindtijd van 18:00. Voor de potluck neem je iets te eten mee om te delen met de anderen. Wij zorgen voor de soep. 

Om mee te nemen:
-       een (meditatie)kussen en dekentje
-       hamamdoek, sarong of pareo
-       eventueel douchespullen, er is een douche, maar wel koud 😉
-       drum, ratel of ander instument voor als je die hebt
-       potluck en bord, soepkom, beker en bestek

Voor deze zweethut is Leon onze vuurman. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het heilig vuur en de hut. Leon zal ons in verbinding brengen met het heilig vuur voor de ceremonie en zal hij het vuur tijdens de zweethut hoeden. Yvonne zal de ceremonie leiden en gieten in de hut. Zij werkt met cirkels, met de elementen en volgt de jaargetijden van het land. Vuurman en gieter staan samen in verbinding en zorgen voor een veilige sfeer en bedding voor de cirkel.

Met iedere zweethut ceremonie werken we met thema’s. Kijk daarvoor op facebook: maantempel Neona of stuur een bericht via de mail.

We nodigen je uit om te komen zakken in je lichaam en om helemaal te zijn met jezelf. Waar je ook mee zit of komt, voel je vooral welkom. Dit is een dag die je helemaal voor jezelf beschikbaar stelt. Voor deze mooie dag kan je aanmelden op maantempelneona@gmail.com. Je bijdrage voor deze dag is €65,- en je aanmelding is definitief na het overmaken van dit bedrag. Annuleren kan tot 14 dagen voorafgaand aan deze dag, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Er is maximaal plek voor 16 personen.Data Rainbow Lodge:

Zondag 22 september

Zondag 27 oktober

Zondag 29 decemberZondag 15 december: zweethut voor de runencursus
Informatie voor de runencursus is op te vragen via MaantempelNeona@gmail.com
WELKOM OP DEZE GEMENGDE TEMASCAL (zweethut)

Yves Vanopslagh, nu 20 jaar fire keeper en watergieter, zal een Mexicaanse zweethut (temascal) gieten met verse kruiden en aromas. We genieten van de overvloedige oogst aan kruiden die de natuur ons biedt in deze periode van het jaar. Oogsten is ook het thema van deze temascal. Wat mag/kan je zelf oogsten?

Deze hut is een feestje voor lichaam, geest en hart!
Ze prikkelt de zintuigen, reinigt en heelt je, zodat je herboren uit de womb van moeder aarde komt.

Open voor iedereen, met of zonder zweethutervaring.
Plaatsen zijn beperkt, dus graag inschrijven op voorhand!!
Meer info en inschrijven: info@templeoftheearth.org

vuurhoeder: Leon de Jongh

praktische info volgt na inschrijving
na de zweethut delen we een potluck.

24 augustus 2019 van 11 tot 19.00
Kosten 85 euro